Μακιγιάζ, Ομορφιά

Κινήσεις για να πετύχεις το ιδανικό bronze μακιγιάζ

Κινήσεις_για_να_πετύχεις_το_ιδανικό_bronze_μακιγιάζ
1. Αρχικά φρόντισε το δέρμα σου να είναι λαμπερό για να πετύχεις το τέλειο bronze μακιγιάζ! Άπλωσε σε ολόκληρο το πρόσωπο σου την ενυδατική σου κρέμα, κάλυψε τους μαύρους κύκλους με ένα υγρό concealer και εφάρμοσε το makeup. Απέφυγε τα compact προϊόντα και προτίμησε τα υγρά προϊόντα μακιγιάζ που προσφέρουν περισσότερη λάμψη και κάνουν το δέρμα πιο ζουμερό.

2. Σε κάθε bronze μακιγιάζ οι σκιές ματιών πρέπει να κυμαίνονται σε ιριδίζουσες μπεζ, χρυσές και καφέ αποχρώσεις. Διάλεξε μια παλέτα σκιών που περιέχει 3 τουλάχιστον bronze τόνους. Το eyeliner ή το μολύβι ματιών που θα διαλέξεις μπορεί να είναι είτε ανοιχτό είτε σκούρο καφέ.

3. Για να προετοιμάσεις τα βλέφαρα σου για το bronze μακιγιάζ άπλωσε σε αυτά λίγη ενυδατική κρέμα, primer ή concealer ώστε να διαρκέσουν περισσότερο οι σκιές και να παραμείνει το ίδιο έντονο το χρώμα τους. Αρχικά άπλωσε την πιο ανοιχτή απόχρωση της παλέτας σκιών σου από την εσωτερική γωνία του ματιού προς το κέντρο του βλεφάρου ώστε να φωτίσει το βλέμμα και να μεγαλώσει το μάτι. Χρησιμοποιώντας την αμέσως πιο σκούρα απόχρωση σκιάς βάψε με το πινέλο σου όλο το κινητό βλέφαρο. Εφάρμοσε την πιο σκούρα απόχρωση της παλέτας την εξωτερική γωνία του βλεφάρου και με ένα καθαρό blending πινέλο προσπαθήστε να αναμείξεις τα χρώματα των σκιών στο βλέφαρο για να εξαφανιστούν οι απότομες διαβαθμίσεις χρώματος. Έτσι θα δημιουργήσεις βάθος στο βλέμμα σου. Ολοκλήρωσε με το καφέ μολύβι και πλούσιες στρώσεις μάσκαρα.

4. Δώσε λίγο χρώμα στα μάγουλα σου με ένα κρεμώδες ρουζ σε ροδακινί απόχρωση. Απέφυγε το ροζ ρουζ σε ένα τέτοιο μακιγιάζ καθώς δεν ταιριάζει και η μόνη δόση χρώματος πρέπει να είναι στα χείλη σου!

5. Η σημαντικότερη κίνηση τώρα είναι η bronze πούδρα! Με ένα μεγάλο πινέλο σχημάτισε τον αριθμό 3 στη δεξιά και αριστερή πλευρά του προσώπου σου ξεκινώντας πάνω από τα φρύδια, συνεχίζοντας στα ζυγωματικά σου και τελειώνοντας στο πηγούνι. Πέρασε με την bronze πούδρα και τη μύτη σου!

6. Πρόσθεσε λίγη περισσότερη λάμψη με το highlighter σου στα ζυγωματικά σου, κάτω από τα φρύδια σου, ελαφρά πάνω από το άνω χείλος και μην ξεχάσεις ένα γρήγορο πέρασμα με το πινέλο κάθετα στη μύτη!

7. Τέλος, επέλεξε μια ζουμερή κοραλί απόχρωση lipgloss για τα χείλη σου ή ένα ματ nude κραγιόν και είσαι έτοιμη!

Διαβάστε επίσης...