Μαλλιά, Ομορφιά

Bronze hair: η πολυαγαπημένη τάση στο χρώμα μαλλιών

Μπήκε η άνοιξη και η ανανέωση του χρώματος των μαλλιών είναι απαραίτητη! Αν είστε καστανή ή ξανθιά και δεν θέλετε να αλλάξετε δραματικά το χρώμα σας, τα bronze hair είναι η καλύτερη επιλογή.

Πρόκειται για την αγαπημένη τάση μαλλιών που εδώ και λίγα χρόνια βρίσκεται πάντα στη λίστα των top haircolor προτάσεων. Το bronzing στα μαλλιά χαρίζει το αποτέλεσμα που δίνει ο ήλιος το καλοκαίρι στο χρώμα σας ενώ δίνει υπέροχη λάμψη και εφέ κίνησης.

Bronze hair: η πολυαγαπημένη τάση στο χρώμα μαλλιών

Τι αλλαγή να κάνω στα μαλλιά μου; Bronze hair!

Το bronze χρώμα μαλλιών είναι μια πλούσια μίξη ξανθού και γλυκού καστανού χρώματος, το οποίο ταιριάζει ιδανικά τόσο σε καστανές όσο και σε ξανθές κάθε απόχρωσης. Ζητώντας από τον κομμωτή σας bronze μαλλιά, δημιουργείτε ουσιαστικά τον καλοκαιρινό τόνο του χρώματος των μαλλιών σας. Λεπτά babylights και balayage είναι οι τεχνικές που απαιτούνται για να το πετύχετε. Για τις ξανθές, η bronze hair επιλογή οδηγεί σε μια άκρως beachy version του χρώματος τους. Για τις καστανές, το bronze χρώμα μαλλιών είναι η ηλιοκαμμένη, πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή των μαλλιών τους.

Bronze hair: η πολυαγαπημένη τάση στο χρώμα μαλλιών

Σε ποιες ταιριάζει το bronze χρώμα μαλλιών;

Οι κομμωτές επιμένουν πως τα bronze μαλλιά ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως αναδεικνύουν περισσότερο τις γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα και καστανά μάτια. Το αποτέλεσμα, όμως, είναι πάντα κολακευτικό καθώς οι διακριτικές ανταύγειες που θυμίζουν τα παιχνιδίσματα του ήλιου στα μαλλιά, γλυκαίνουν πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Διαβάστε επίσης...