Ομορφιά, Περιποίηση

Beauty μυστικά που δεν έχετε ξαναδιαβάσει

Beauty_μυστικά_που_δεν_έχετε_ξαναδιαβάσει (1)

  • Πώς να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα : πέρα από τα κλασικά beauty μυστικά, το κλειδί για μοιάζουν τα μάτια σας πιο μεγάλα είναι να δημιουργήσετε την κατάλληλη σκίαση στο κάτω βλέφαρο, κοντά στις βλεφαρίδες, με μια σκούρα καφέ ή χακί σκιά ματιών.
  • Πώς να κάνετε ίσιες γραμμές στα nails art : ένα από τα πιο χρήσιμα beauty μυστικά στο manicure σας είναι να χρησιμοποιείτε ειδικά πινέλα με πολύ λεπτή μύτη και να ξεκινάτε σχεδιάζοντας μικρές βούλες τις οποίες θα ενώνετε στη συνέχεια ώστε να δημιουργείται μια ίσια γραμμή.
  • Πώς να αποκτήσετε απαλά χείλη στο λεπτό : δεν χρειάζεται να έχετε ένα lip blam για να αποκτήσετε απαλά χείλη. Εφαρμόστε με το χέρι σας λίγες σταγόνες ελαιόλαδο στα χείλη σας και αφήστε τα για λίγα λεπτά. Θα δείτε πως τα χείλη σας θα είναι τόσο απαλά και ενυδατωμένα.

Beauty_μυστικά_που_δεν_έχετε_ξαναδιαβάσει (2)

  • Ροδαλά μάγουλα : πρέπει να δώσετε λίγο χρώμα στα μάγουλα σας και δεν έχετε μαζί σας το ρουζ σας…κανένα πρόβλημα! Το πιο χρήσιμο από τα beauty μυστικά για τα μάγουλα σας είναι να χρησιμοποιήσετε το lip gloss ή το liposan σας ως κρεμώδες ρουζ απλώνοντας το με προσοχή στα μήλα του προσώπου σας. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
  • Πώς να λάμψει η επιδερμίδα με μια κίνηση : Αναμείξτε την ενυδατική σας κρέμα με ένα υγρό brozing προϊόν και απλώστε το κανονικά σε όλο σας το πρόσωπο. Λάμψη στη στιγμή!

Διαβάστε επίσης...