Μακιγιάζ, Ομορφιά

Δοκιμάσαμε και προτείνουμε: 4 beauty μυστικά όπλα

Δοκιμάσαμε_και_προτείνουμε_4_beauty_μυστικά_όπλα (1)

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-In-Oil ορός νυκτός

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε με υπέροχη επιδερμίδα χάρη στον ορό Vitamin E Overnight Serum-In-Oil, ο οποίος είναι ένα από τα προϊόντα του The Body Shop που έχει λάβει μόνο θετικές κριτικές! Μία τεχνική καινοτομία που συνδυάζει τη δύναμη του serum με τις ευεργετικές ιδιότητες του σιταρέλαιου κα επαναφέρει στην επιδερμίδα τη χαμένη της ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ένας πραγματικά 8ωρος ύπνος ομορφιάς για την επιδερμίδα σας καθώς περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση σιταρέλαιου και έχει μη λιπαρή σύσταση που απορροφάται άμεσα. Πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε ένα από τα καλύτερα beauty μυστικά της αγοράς!

Δοκιμάσαμε_και_προτείνουμε_4_beauty_μυστικά_όπλα (3)

Beauty Blender

Αυτό το μικρό ροζ σφουγγαράκι σε ωοειδές σχήμα είναι ένα από τα πιο διάσημα beauty μυστικά των celebrities και το πρώτο σφουγγαράκι μακιγιάζ για εφαρμογή υψηλής ευκρίνειας χωρίς περιττό προϊόν και σημάδια. Το Beauty Blender σφουγγαράκι δημιουργήθηκε για ένα άψογο, επαγγελματικό αποτέλεσμα για την εφαρμογή της βάσης. Η βάση πλέον δεν εφαρμόζεται με τα δάχτυλα ή με τα κλασικά σφουγγαράκια που αφήνουν ίχνη και σημάδια.

Δοκιμάσαμε_και_προτείνουμε_4_beauty_μυστικά_όπλα (227)

Tangle Teezer

Η θαυματουργή μικρή βούρτσα που ξεμπερδεύει και δίνει άμεση λάμψη στα μαλλιά! Αυτή η μικρή επαγγελματική βούρτσα ξεμπλέκει και λειαίνει άριστα κάθε τύπο τρίχας χωρίς να τη σπάει δίνοντας στα μαλλιά άμεση λάμψη. Ενισχυμένη αποτελεσματικότητα χάρη στα λεπτά, μαλακά, μικρά και πλαστικά δοντάκια που ξεμπλέκουν απαλά ακόμα και τα πιο άγρια μαλλιά και παράλληλα προσφέρει λάμψη και προστασία στην τρίχα.

Δοκιμάσαμε_και_προτείνουμε_4_beauty_μυστικά_όπλα (2)

Erre Due βερνίκι νυχιών και θεραπεία 7 in7 in 1 elixir

Το 7 in 1 elixir βερνίκι νυχιών είναι η νέα θαυματουργή θεραπεία της ErreDue για υγιή νύχια. Εμπλουτισμένη με 7 ενεργά συστατικά ενισχύει τη φυσική γυαλάδα των νυχιών ενώ τα φροντίζει. Ό,τι καλύτερο για τα κατεστραμμένα αδύναμα νύχια!

Διαβάστε επίσης...