Ομορφιά, Περιποίηση

6 beauty issues που κάθε γυναίκα πρέπει να λύσει πριν τα 35

6 beauty issues που κάθε γυναίκα πρέπει να λύσει πριν τα 35

1. Ποια προϊόντα περιποίησης προσώπου έχουν καλύτερα αποτελέσματα στο δέρμα σας

Σίγουρα έχετε δοκιμάσει πολλά προϊόντα περιποίησης προσώπου, ενυδατικές κρέμες, serums, κρέμες ματιών και προϊόντα ντεμακιγιάζ. Μέχρι τα 35 το θέμα skincare είναι ένα από τα beauty issues που θα πρέπει να έχετε λύσει! Το πρώτο βήμα είναι να προσδιορίσετε τον τύπο της επιδερμίδας σας και τις ανάγκες του. Στη συνέχεια, από την εμπειρία σας με όσα προϊόντα περιποίησης προσώπου έχετε ήδη δοκιμάσει, θα μπορέσετε να καταλάβετε τι αποδίδει καλύτερα. Μην δίνετε δεύτερη ευκαιρία σε κρέμες που δεν “κάναν δουλειά”, ενώ μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τα συστατικά των προϊόντων που αγοράζετε.

2. Ποιο (ή ποια) foundation είναι ιδανικό για εσάς

Το foundation είναι η βάση του μακιγιάζ και αυτό που κατά 90% θα καθορίσει αν το makeup look σας θα είναι άψογο και θα έχει διάρκεια. Συνεπώς, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα ένα υγρό ή compact foundation που είναι ιδανικό για την επιδερμίδα σας. Δώστε προσοχή στην απόχρωση αλλά και στη σύσταση, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας. Beauty tip: Ποτέ μην αγοράζετε foundation αν δεν το δοκιμάσετε πρώτα. Μη διστάζετε να ζητήσετε δείγματα!

3. Ποιο είναι το αγαπημένο σας κραγιόν

Είτε αναφερόμαστε στο φινίρισμα είτε στο χρώμα, τα 35 είναι μια καλή ηλικία για να γνωρίζετε τι αναδεικνύει τα χείλη σας και τι σας αρέσει. Φλογερά κόκκινα χείλη, ματ σαγηνευτικά nude lips ή girly ενυδατικά ροζ κραγιόν, ανακαλύψτε τι φωτίζει περισσότερο το πρόσωπο σας, τι σας φτιάχνει τη διάθεση και μην σταματήσετε να το φοράτε!

4. Τι είδους αρώματα σας ταιριάζουν

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχετε λύσει ένα από τα πιο κοινά beauty issues, δηλαδή ποιο άρωμα σας πάει γάντι, τότε σας συγχαίρουμε! Η πλειοψηφία πάντως κάθε φορά που τελειώνει ένα άρωμα, τρέχει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένη από το προηγούμενο. Είναι υπέροχο να έχει κανείς ένα σταθερά αγαπημένο άρωμα που αποτελεί την υπογραφή του! Λουλουδάτα αρώματα, πουδρένια αρώματα, ανατολίτικα ή φρουτένια αρώματα… η επιλογή είναι δική σας.

6 beauty issues που κάθε γυναίκα πρέπει να λύσει πριν τα 35

5. Ποιο χρώμα μαλλιών σας κολακεύει περισσότερο

Ξανθά, κόκκινα, καστανά, μαύρα, με ανταύγειες ή ombre…γνωρίζετε ποιο χρώμα μαλλιών σας ταιριάζει; Έρευνες έχουν δείξει πως γύρω στην ηλικία των 35 οι γυναίκες καταλήγουν σε μια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα η οποία είναι και αυτή που τις κολακεύει περισσότερο. Αν ακόμα ψάχνετε το ιδανικό χρώμα μαλλιών για εσάς, μια συζήτηση και τον κομμωτή σας και αρκετή έρευνα online θα βοηθήσουν!

6. Ποιο μήκος μαλλιών σας πάει πιο πολύ

Ανατρέχοντας σε φωτογραφίες του παρελθόντος, ίσως δείτε τον εαυτό σας με κουρέματα σε διάφορα μήκη που έχετε εσκεμμένα διαγράψει από τη μνήμη σας. Όλες έχουμε κάνει λάθη, ειδικά στο μήκος των μαλλιών! Αλλά μέσα από αυτά τα λάθη και τους πειραματισμούς είναι πιο εύκολο συμπεράνετε ποιο μήκος σας ταιριάζει και να λύσετε ένα από τα μεγαλύτερα beauty issues. Κοντά ή μακριά μαλλιά; Παρατηρήστε τι κολακεύει το σχήμα του προσώπου και τα χαρακτηριστικά σας, τι είναι πιο βολικό από άποψη styling για εσάς και υιοθετήστε το!

Διαβάστε επίσης...