Μακιγιάζ, Ομορφιά

BADgal BANG: η νέα μάσκαρα της Benefit είναι εδώ

BADgal BANG: η νέα μάσκαρα της Benefit είναι εδώ

Η νέα BADgal BANG μάσκαρα είναι εδώ! Η ολοκαίνουργια μάσκαρα της Benefit έρχεται από άλλο γαλαξία για να προσφέρει απίστευτο όγκο στις βλεφαρίδες σας. Η BADgal BANG volumizing μάσκαρα της Benefit χαρίζει μεγάλες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες με διάρκεια έως και 36 ώρες.

BADgal BANG: η νέα μάσκαρα της Benefit είναι εδώ

Ποια είναι η καινοτομία της Benefit BADgal BANG;

Πρόκειται για την πρώτη μάσκαρα που αψηφά τη βαρύτητα! Ανορθώνει τις βλεφαρίδες στη στιγμή, δίνοντας τους πλούσιο μαύρο χρώμα χωρίς να τις βαραίνει. Διαθέτει πλαστικό Slimpact! βουρτσάκι με κάλυψη χρώματος 360 μοιρών στις βλεφαρίδες χάρη στα αεροσωματίδια. Τα αεροσωματίδια είναι ένα από τα πιο ελαφριά υλικά που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ, τα οποία χρησιμοποίησε πρώτη η διαστημική τεχνολογία. Τώρα η Benefit τα χρησιμοποιεί στο μακιγιάζ ματιών και δημιουργεί μια μάσκαρα που προσφέρει έντονο βλέμμα που σαγηνεύει και προκαλεί!

Η αδιάβροχη σύσταση της κρατά το χρώμα στη θέση του χωρίς να τρέχει, ενώ η προβιταμίνη B5 που περιέχει ενισχύει την πυκνότητα και την ανθεκτικότητα της τρίχας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια μάσκαρα;

Αυτή η καινοτόμος νέα Benefit μάσκαρα προσφέρει έντονο μαύρο χρώμα και απλώνεται εύκολα πάνω στις βλεφαρίδες. Περάστε το βουρτσάκι από τη βάση μέχρι την άκρη των βλεφαρίδων. Απλώστε μία στρώση και στα δύο μάτια και επαναλάβετε όσες φορές το επιθυμείτε για ολοένα και μεγαλύτερο όγκο.

Διαβάστε επίσης...