Αξεσουάρ & Παπούτσια, Μόδα

Aviator γυαλιά ηλίου: γιατί όλοι τα προτιμούν φέτος

Aviator γυαλιά ηλίου: γιατί όλοι τα προτιμούν φέτος

Τα aviator γυαλιά ηλίου δεν είναι μια τάση που εμφανίζεται και εξαφανίζεται ανάλογα με τη σεζόν. Πρόκειται για μια κλασική αξία στα γυαλιά ηλίου, τόσο για άνδρες όσο και γυναίκες, που κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου και θεωρείται πάντα in fashion!

Φέτος, ειδικά, είναι ξεκάθαρο πως τα aviator γυαλιά ηλίου βρίσκονται στο προσκήνιο! Υιοθετώντας κάθε νέο trend, τα γυαλιά aviator μεταμορφώνονται σε μοδάτα γυαλιά ηλίου γι’αυτό άλλωστε και οι επιλογές σε aviator σχέδια γυαλιών είναι πλέον τόσες πολλές!

Aviator γυαλιά ηλίου: γιατί όλοι τα προτιμούν φέτος

Τα aviator γυαλιά ηλίου που θα διαλέξετε πρέπει να ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας, να έχουν το σωστό μέγεθος αλλά και να είναι αρκετά ευέλικτα ως στυλ για να συνδυάζονται με κάθε σας εμφάνιση! Μη φοβηθείτε να επιλέξετε κάτι ξεχωριστό και πιο ιδιαίτερο, αφού πια τα γυαλιά ηλίου είναι κάτι παραπάνω από απλό αξεσουάρ.

Αυτή τη χρονιά τα γυαλιά ηλίου τύπου aviator με καθρέφτη, ασημένιο ή χρωματιστό, μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας! Οι γραμμές τους γίνονται πιο μοντέρνες και edgy ώστε να προσθέτουν μια φρέσκια πινελιά στα καθημερινά looks σας.

Aviator γυαλιά ηλίου: γιατί όλοι τα προτιμούν φέτος

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου aviator γίνονται πιο στρογγυλά και αποκτούν μεταλλικές γέφυρες για να καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές fashionistas! Αυτές οι αλλαγές δίνουν στα κλασικά aviator γυαλιά boho και hippy διάθεση που μας αρέσει πολύ.

Ποια είναι όμως τα πιο hot aviator sunglasses; Τα aviator γυαλιά ηλίου με κίτρινους φακούς! Πρόκειται για την απόχρωση φακών που είναι η πιο δημοφιλής φέτος και η αγαπημένη των celebrities στις εκκεντρικές τους εμφανίσεις. Φυσικά, μπορείτε να υιοθετήσετε και εσείς αυτή την τάση στα γυαλιά! Η συμβουλή μας είναι να διαλέξετε ένα ζευγάρι γυαλιών με κίτρινους φακούς με κλασικό σκελετό. Έτσι θα μπορείτε να το φοράτε ακόμα και μετά την πάροδο του trend.

Διαβάστε επίσης...