Ομορφιά, Περιποίηση

Ποια είναι τα γυναικεία αρώματα που ελκύουν τους άντρες

Ποια είναι τα γυναικεία αρώματα που ελκύουν τους άντρες

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 84% των αντρών πιστεύει πως ένα γυναικείο άρωμα μπορεί να τους διεγείρει ή να μειώσει το ενδιαφέρον τους. Ποια είναι όμως τα γυναικεία αρώματα που ελκύουν τους άντρες περισσότερο;

Το άρωμα Chanel N°19 Poudré βρίσκεται στα 2 αρώματα που ελκύουν τους άντρες περισσότερο φέτος! Το N°19 Poudré με την υπογραφή του οίκου Chanel είναι μια πιο κομψή και απαλή εκδοχή του κλασσικού αρώματος Chanel N°19. Περίπου 40 χρόνια μετά τη δημιουργία του πρώτου αρώματος N°19, η νέα του εκδοχή αποκτά βελούδινες αρωματικές νότες musk και γίνεται το τέλειο άρωμα για κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά το διαχρονικό, κομψό στυλ. Το γυναικείο άρωμα Chanel N°19 Poudré είναι ό,τι λέει το όνομα του…ένα απαλό, φρέσκο άρωμα που αφήνει στον αέρα μια αίσθηση πούδρας που ελκύει τους άντρες!

Ποια είναι τα γυναικεία αρώματα που ελκύουν τους άντρες

Το Trésor Midnight Rose της Lancôme είναι ένα άρωμα γεμάτο γοητεία! Πρόκειται για ένα γυναικείο άρωμα που στην καρδιά του έχει έντονα το τριαντάφυλλο, το οποίο αποκαλύπτεται πιο γλυκό από ποτέ. Το τριαντάφυλλο είναι η οσφρητική υπογραφή και του κλασικού αρώματος Trésor που είναι επίσης ένα από τα γυναικεία αρώματα που αρέσουν στους άντρες. Η ένταση του τριαντάφυλλου μπλέκεται με την τόλμη του φραγκοστάφυλου μαζί με μια πληθωρική συμφωνία γιασεμιού, παιωνίας και ροζ πιπεριού. Έτσι δημιουργείται ένα μαγικό μπουκέτο από ανθισμένες νότες με πολύ θελκτική και σέξι διάθεση και ένα από τα πιο σαγηνευτικά αρώματα που ελκύουν τους άντρες!

Διαβάστε επίσης...