Ομορφιά, Περιποίηση

Απολέπιση σώματος: τα 4 σημαντικότερα οφέλη της

1. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βελτιώσετε την εικόνα της επιδερμίδας, αλλά η απολέπιση σώματος είναι η καλύτερη επιλογή για να ανανεώσετε το δέρμα σας. Κατά τη διάρκεια του scrubbing, τα νεκρά κύτταρα αφαιρούνται και αποκαλύπτεται ξανά η λαμπερή επιδερμίδα σας.

2. Βαθιά ενυδάτωση και πολύ απαλή επιδερμίδα: checked

Είναι ασύγκριτη η απαλότητα της επιδερμίδας μετά την απολέπιση! Αυτό επιτυγχάνεται όχι μόνο γιατί τα νεκρά κύτταρα έχουν αφαιρεθεί αλλά και για την ικανότητα του δέρματος να απορροφά καλύτερα την ενυδατική κρέμα μετά το scrub. Η καθαρή, λεία επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθύτερα. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, αμέσως μετά την απολέπιση σώματος να εφαρμόζεται μια πλούσια στρώση ενυδατικής lotion ή body butter!

3. Η ακμή και τα σπυράκια μειώνονται

Η απολέπιση στο σώμα βελτιώνει όχι μόνο την εικόνα του δέρματος αλλά και την υγεία της επιδερμίδας σας. Οι πόροι καθαρίζουν, συνεπώς μειώνονται αισθητά τα σπυράκια αλλά και τα μαύρα στίγματα. Η συστηματική και σωστή απολέπιση σώματος βοηθά σημαντικά και στην ακμή, μειώνοντας το σμήγμα, αλλά και στη θυλακίτιδα καθώς εμποδίζει τις τρίχες να αναπτύσσονται εντός του δέρματος.

4. Η απολέπιση σώματος είναι αγχολυτική

Το μασάζ που κάνετε κατά τη διάρκεια του body scrub είναι μια άκρως χαλαρωτική διαδικασία! Ολόκληρο το σώμα σας χαλαρώνει καθώς πέφτουν τα επίπεδα στρες. Αν θέλετε να κάνετε την απολέπιση μια απόλυτα αγχολυτική εμπειρία, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και χαρίστε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης...