Μακιγιάζ, Ομορφιά

Απαραίτητα πινέλα στο μακιγιάζ: τι να έχετε στο νεσεσέρ σας

Απαραίτητα πινέλα στο μακιγιάζ: τι να έχετε στο νεσεσέρ σας

Πινέλο για υγρό make up

Πως θα πετύχετε την τέλεια εφαρμογή του υγρού make up; Ένα από τα απαραίτητα πινέλα στο μακιγιάζ είναι το ειδικό φλατ πινέλο για foundation! Το σχήμα του αποτρέπει τη δημιουργία γραμμών, προσφέροντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα και αψεγάδιαστο τελείωμα. Προτιμήστε ένα πινέλο για την εφαρμογή του make up με πολύ απαλές τρίχες ώστε να επιτρέπει την τοποθέτηση του προϊόντος ακόμα και στις πιο δύσκολες γωνίες του προσώπου. Μην ξεχνάτε να σβήνετε το make up στη περιοχή του λαιμού αλλά και να καθαρίζετε το συγκεκριμένο πινέλο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα!

Πινέλο ρουζ

Το πινέλο για ρουζ είναι απαραίτητο για να τονίσετε όμορφα τα ζυγωματικά και τα μήλα του προσώπου σας. Το συγκεκριμένο πινέλο είναι το πιο “παρεξηγημένο” από τα απαραίτητα πινέλα στο μακιγιάζ. Γιατί; Οι περισσότερες γυναίκες το χρησιμοποιούν ως πολυεργαλείο, εφαρμόζοντας με αυτό και το bronzer, το highlighter, την πούδρα ακόμα και τη σκιά… λάθος! Το σχήμα του δεν είναι κατάλληλο για σωστή εφαρμογή κανενός άλλου προϊόντος μακιγιάζ πέρα από το ρουζ!

Πινέλο πούδρας

Αν δεν χρησιμοποιείτε πούδρα, δεν έχετε ανάγκη αυτό το πινέλο. Αν όμως η πούδρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ σας, τότε χρειάζεστε ένα μεγάλο πινέλο για πούδρα! Το συγκεκριμένο πινέλο πρέπει να είναι απαλό και πλούσιο ώστε να κατανείμει τη σωστή ποσότητα πούδρας σε όλο το πρόσωπο, πετυχαίνοντας φρέσκο και φυσικό αποτέλεσμα.

Πινέλο contouring

Για να γίνετε master στο contouring χρειάζεστε το κατάλληλο όπλο! Το πινέλο για τα κοψίματα είναι αυτό που χαρίζει τέλεια διάσταση σμιλεύοντας το πρόσωπο σας! Το συγκεκριμένο πινέλο θα βοηθήσει να τονίσετε άψογα τις γωνίες και το περίγραμμα του προσώπου με τις κατάλληλες φωτοσκιάσεις.

Πινέλο blending

Το blending πινέλο είναι το πινέλο ανάμειξης σκιών για υπέροχο αποτέλεσμα σε κάθε μακιγιάζ ματιών! Με αυτό το πινέλο μπορείτε να εφαρμόσετε τη σκιά στο κινητό βλέφαρο, να δημιουργήσετε γωνίες, να αναμείξετε πολλές σκιές αλλά και να σβήσετε το τελείωμα τους. Πρόκειται για το must-have πινέλο ματιών!

Πινέλο χειλιών

Κατά τα λεγόμενα των makeup artists, το πινέλο για τα χείλη είναι ο καλύτερος τρόπος για να απλώσετε το κραγιόν. Είναι ιδανικό για την εύκολη και 100% ακριβή εφαρμογή του κραγιόν, υγρού ή μη! Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο για κραγιόν μεγαλώνετε τη διάρκεια του χρώματος πάνω στα χείλη και δεν είναι απαραίτητη η χρήση μολυβιού για το περίγραμμα.

Διαβάστε επίσης...