Μαλλιά, Ομορφιά

Αντηλιακό μαλλιών: γιατί είναι απαραίτητο στην παραλία

Αντηλιακό μαλλιών: γιατί είναι απαραίτητο στην παραλία

Ετοιμάζετε την τσάντα παραλίας σας; Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και το αντηλιακό μαλλιών! Όταν ξεκινούν οι πρώτες βουτιές μπορεί να θέτετε ως προτεραιότητα την προστασία του προσώπου και του σώματος από τον ήλιο, αλλά η αντηλιακή προστασία για τα μαλλιά είναι επίσης σημαντική.

Το αντηλιακό μαλλιών είναι το ισχυρό αόρατο πέπλο προστασίας από τον ήλιο και συστήνεται για όλους τους τύπους μαλλιών. Τα αντηλιακά για τα μαλλιά έχουν αδιάβροχο φίλτρο UV, ενυδατώνουν και προστατεύουν αποτελεσματικά την τρίχα από τη φωτο-οξείδωση που προκαλεί η UVA ακτινοβολία. Προσφέρει θρέψη και απαλότητα στα μαλλιά, αφήνοντας τα λαμπερά και λεία χωρίς να τα βαραίνουν.

Πιο ευαίσθητα στον ήλιο, την άμμο, το αλάτι και το χλώριο είναι σίγουρα τα βαμμένα μαλλιά! Το αντηλιακό μαλλιών είναι η καλύτερη λύση για να έχετε όμορφα μαλλιά στην παραλία. Διατηρεί τη λάμψη και την ένταση του χρώματος των μαλλιών, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από κάθε τρίχα.

Πως χρησιμοποιείται το αντηλιακό μαλλιών;

Ψεκάστε το αντηλιακό για τα μαλλιά ομοιόμορφα στα μήκη και τις άκρες, πριν αλλά και κατά την διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, χωρίς να το ξεπλύνετε. Δεν έχει σημασία αν τα μαλλιά σας είναι στεγνά ή βρεγμένα, καθώς αυτό δεν επηρεάζει τη δράση του. Όλα τα αντηλιακά μαλλιών είναι κατάλληλα για συχνή, καθημερινή χρήση.

Απολαύστε λοιπόν τον ήλιο άφοβα, επιλέγοντας ένα αντηλιακό σπρέι μαλλιών! Πείτε αντίο στο ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών, την ψαλίδα και την αφυδάτωση της τρίχας με τη σωστή προστασία μαλλιών το καλοκαίρι!

Διαβάστε επίσης...