Ομορφιά, Περιποίηση

Αυτό είναι το πιο αγαπημένο βερνίκι νυχιών στο Pinterest

Αυτό είναι το πιο αγαπημένο βερνίκι νυχιών στο Pinterest

Ποιο είναι το πιο αγαπημένο βερνίκι νυχιών στο Pinterest; Το βερνίκι Topless & Barefoot της Essie ανακηρύχθηκε πρόσφατα το πιο δημοφιλές χρώμα νυχιών και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε! Οι ανοιχτές αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών είναι οι τοπ επιλογές μας την άνοιξη και το καλοκαίρι. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που ένα τέτοιο χρώμα συγκέντρωσε τα περισσότερα pins στο Pinterest.

Αυτό είναι το πιο αγαπημένο βερνίκι νυχιών στο Pinterest

Το Essie Topless & Barefoot είναι μια γλυκιά, διακριτική ροζ nude απόχρωση με ματ φινίρισμα. Είναι η ιδανική πρόταση για μονόχρωμα minimal μανικιούρ αλλά και ως βάση σε όμορφα nail art. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το βερνίκι για το καθημερινό μανικιούρ, καθώς δεν σας περιορίζει χρωματικά. Αποτελεί, επίσης, μια εξαιρετική πρόταση για νυφικό μανικιούρ!

Για να πετύχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα με το Topless & Barefoot βερνίκι νυχιών, ξεκινήστε το μανικιούρ στο σπίτι ξεβάφοντας σχολαστικά τα νύχια σας. Στη συνέχεια εφαρμόστε μια στρώση βάσης νυχιών για να προστατεύσετε τα νύχια σας. Περάστε την πρώτη στρώση χρώματος και αφού στεγνώσει καλά επαναλάβετε με προσοχή. Για να δώσετε τη μέγιστη διάρκεια και επιπλέον λάμψη στα νύχια σας, μια στρώση top coat είναι απαραίτητη!

Τα Essie βερνίκια είναι η απόλυτη επιλογή για επαγγελματίες αλλά και για χρήση στο σπίτι καθώς έχουν υψηλή ποιότητα και μεγάλη διάρκεια.

Σας αρέσει το αγαπημένο βερνίκι νυχιών του Pinterest για φέτος; Αν προτιμάτε τις απαλές ροζ μπεζ αποχρώσεις στα νύχια, στην αγορά θα βρείτε πολλές παρόμοιες αποχρώσεις με το Topless & Barefoot από διάφορες εταιρείες, σε τιμές για κάθε budget!

Διαβάστε επίσης...