Μαλλιά, Ομορφιά

Οι αφέλειες επανέρχονται δυναμικά ως top τάση μαλλιών

Οι_αφέλειες_επανέρχονται_δυναμικά_ως_top_τάση (2)

Σκέφτεστε να ανανεώσετε το look σας αλλάζοντας τα μαλλιά σας; Το τέλος του καλοκαιριού είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μια μικρή ή μεγάλη hairstyle αλλαγή. Αν πέρα από το να πειράξετε το μήκος θέλετε και κάτι ακόμα…σας ενημερώνουμε πως οι αφέλειες έχουν επιστρέψει δυναμικά ως η απόλυτη τάση στα μαλλιά για το φθινόπωρο!

Οι_αφέλειες_επανέρχονται_δυναμικά_ως_top_τάση(4)

Οι αφέλειες ταιριάζουν στα περισσότερα σχήματα προσώπου και ειδικά στα οβάλ. Καλό θα ήταν, βέβαια, να αποφεύγονται από όσες έχουν πολύ μικρό μέτωπο. Δείχνουν το ίδιο όμορφες σε μακριά, μεσαία ή κοντά μαλλιά και ταιριάζουν ιδανικά στα καρέ κουρέματα. Τα κοντά ή μακριά καρέ, αυστηρά ίσια ή ασύμμετρα, αποκτούν μια πιο κομψή και sexy διάσταση με την προσθήκη αφελειών. Τα μακριά φιλαριστά μαλλιά με αφέλειες έχουν ένα 70’s αέρα που μας αρέσει πολύ! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως πολλές celebrities γυρίζουν ξανά και ξανά στο συγκεκριμένο κούρεμα.

Αν δεν σας αρέσουν οι βαριές μονοκόμματες αφέλειες, ζητήστε από τον κομμωτή σας να τις κάνει πιο ανάλαφρες φιλάροντας τες ώστε να μειώσει τον όγκο τους.

Οι_αφέλειες_επανέρχονται_δυναμικά_ως_top_τάση (1)

Όσες από εσάς έχετε ίσια μαλλιά, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στο να χτενίσετε τις αφέλειες σας σε όποιο στυλ θέλετε. Αν έχετε σγουρά μαλλιά μη διστάσετε να τις κάνετε, απλά θα πρέπει να αφιερώνετε λίγο παραπάνω χρόνο στο styling τους.

Διαβάστε επίσης...