Μαλλιά, Ομορφιά

αφέλειες ή φράντζα: βρες τι σου ταιριάζει περισσότερο

%ce%b1%cf%86%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82_%ce%ae_%cf%86%cf%81%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b1_%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%82_%cf%84%ce%b9_%cf%83%ce%bf%cf%85_%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%b6

Αφέλειες ή φράντζα; Το μεγάλο δίλημμα! Πολλές γυναίκες αγαπούν τη φράντζα και δεν την αλλάζουν, καθώς αποτελεί μια εύκολη αλλαγή hairstyle που δίνει extra πόντους θηλυκότητας. Οι περισσότερες όμως, έχουν σχέση μίσους-πάθους με τις αφέλειες καθώς τους αρέσουν πολύ ως στυλ μαλλιών αλλά φοβούνται να τις δοκιμάσουν. Μπορεί οι αφέλειες να μην είναι το πιο διαχειρίσιμο haircut, καθώς απαιτούν συχνό κούρεμα και σωστό styling, αλλά η είναι αλήθεια πως μεταμορφώνουν το πρόσωπο σας!

%ce%b1%cf%86%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82_%ce%ae_%cf%86%cf%81%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b1_%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%82_%cf%84%ce%b9_%cf%83%ce%bf%cf%85_%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%b6

Η φράντζα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, έχει στυλ και πιο εύκολο styling σε σχέση με τις αφέλειες. Οπότε αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν έχουν χρόνο για ιδιαίτερο styling, στην ερώτηση “αφέλειες ή φράντζα” η απάντηση είναι φράντζα.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι φράντζας, τόσο σε μήκος όσο και σε φιλάρισμα. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε με βάση το σχήμα του προσώπου σας. Αν έχετε οβάλ σχήμα προσώπου τότε είστε από τις τυχερές, στις οποίες ταιριάζουν όλα τα είδη φράντζας. Στο στρογγυλό σχήμα προσώπου, αποφύγετε τη μονοκόμματη πλούσια φράντζα και διαλέξτε μια ανάλαφρη, ντεγκραντέ φράντζα. Αν έχετε τετράγωνο προσώπου, η μακριά και πυκνή φράντζα κολακεύει και εξισορροπεί τα χαρακτηριστικά σας. Ενώ αν πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, προτιμήστε μια μακριά φιλαριστή φράντζα που θα πέφτει πλαγίως.

αφέλειες ή φράντζα: βρες τι σου ταιριάζει περισσότερο

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε το μήκος των μαλλιών σας για να κάνετε αφέλειες! Οι αφέλειες ταιριάζουν τόσο σε κοντά και μακριά καρέ ή μακριά φιλαριστά μαλλιά. Χαρίζουν sexy και girly διάθεση στην εικόνα σας. Η καλύτερη περίοδος για να τολμήσετε τις αφέλειες είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας. Το καλοκαίρι, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της θάλασσας, απαιτείται περισσότερος χρόνος για να τιθασεύετε και να συμμορφώνετε τις αφέλειες ενώ το χειμώνα το styling γίνεται γρηγορότερα.

Για όσες επιθυμούν να αλλάξουν τελείως την εικόνα του προσώπου τους, οι πυκνές και γεωμετρικές αφέλειες είναι μια φοβερή επιλογή. Βέβαια, η πολύτιμη γνώμη του κομμωτή σας θα καθορίσει το είδος των αφελειών που σας ταιριάζουν περισσότερο. Συνεπώς, αν θέλετε μια δραστική ανανέωση στα μαλλιά σας, στην ερώτηση “αφέλειες ή φράντζα” η απάντηση είναι αφέλειες.

Διαβάστε επίσης...