Μαλλιά, Ομορφιά

Συμβουλές για τέλειο styling στα μακριά μαλλιά

Συμβουλές_για_τέλειο_styling_στα_μακριά_μαλλιά(2)

H λακ μαλλιών προσφέρει δυνατό κράτημα και όγκο στα μακριά μαλλιά σας. Για ένα τελείωμα με κίνηση, κρατήστε τη λακ σε απόσταση 30cm από τα μαλλιά σας όταν ψεκάζετε, ενώ για layering σε κάθε τούφα απλά ψεκάστε τα μαλλιά από τη ρίζα προς τις άκρες και δώστε το σχήμα που επιθυμείτε. Για περισσότερο όγκο γυρίστε το κεφάλι προς τα εμπρός και ψεκάστε απευθείας τις ρίζες των μαλλιών.

Στα μακριά μαλλιά που υφίστανται καθημερινά styling θα πρέπει να τα βουρτσίζετε ώστε να απομακρυνθεί η λακ ή το gel πριν πέσετε για ύπνο, για να αποφύγετε το σπάσιμο της τρίχας. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείται μόνο κατάλληλα clips και κορδέλες στα μαλλιά σας γιατί τα υφασμάτινα κοκαλάκια είναι προτιμότερα από προϊόντα από καουτσούκ για τα μακριά μαλλιά.

Πριν ισιώσετε τα μαλλιά σας να θυμάστε πως πρέπει να τα ενυδατώσετε κατάλληλα με μια μάσκα μαλλιών κατά το λούσιμο. Οι μάσκες μαλλιών προσφέρουν εντατική φροντίδα στα μαλλιά και είναι πραγματικά ωφέλιμες για αυτά. Συνδυάζουν συστατικά αναδόμησης σε υψηλή συγκέντρωση, τα οποία εισχωρούν στο εσωτερικό της τρίχας. Εφαρμόζονται με μασάζ σε νωπά μαλλιά και μεταφέρουν τα συστατικά τους, τα οποία ισχυροποιούν την εσωτερική δομή της τρίχας. Η μάσκα εντατικής περιποίησης πρέπει να αφήνεται στα μαλλιά για 2 λεπτά. Τα μαλλιά θα είναι ορατά αναζωογονημένα και θα έχετε ένα πιο εύκολο και λείο ίσιωμα.

Διαβάστε επίσης...