Μαλλιά, Ομορφιά

Αποκτήστε με φυσικό τρόπο ίσια μαλλιά με όγκο

Αποκτήστε_με_φυσικό_τρόπο_ίσια_μαλλιά_με_όγκο(2)

Τα ίσια μαλλιά με όγκο είναι ο στόχος πολλών γυναικών αλλά το ισιωτικό μαλλιών και τα βαριά προϊόντα styling κάνουν την επίτευξη του αρκετά δύσκολη! Η συχνή χρήση σίδερου μαλλιών έχει πολύ αρνητικές συνέπειες στην τρίχα, όπως τη θαμπάδα, την ψαλίδα και το σπάσιμο.

Ο πιο εύκολος φυσικός τρόπος για να αποκτήσετε ίσια μαλλιά με όγκο είναι η σωστή ενυδάτωση τους και μια ειδική leave-in μάσκα μαλλιών σε μορφή σπρέι! Αν τα μαλλιά σας είναι φριζαρισμένα ή σπαστά κατά το λούσιμο χρησιμοποιήστε ένα πολύ ενυδατικό σαμπουάν για όγκο. Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα conditioner για βαθιά ενυδάτωση στις ρίζες και αφήστε το να δράσει για 3 λεπτά πριν ξεπλύνετε τα μαλλιά σας. Με αυτόν τον τρόπο τα σπαστά και φριζαρισμένα μαλλιά αποκτούν την ενυδάτωση που τους λείπει και η τρίχα τείνει να γίνεται πιο ίσια. Σκουπίστε τα μαλλιά σας απαλά με μια πετσέτα χωρίς να τα τραβάτε ή να τα τρίβετε άγρια και φτιάξτε μια απόλυτα φυσική και ανέξοδη leave-in μάσκα μαλλιών που θα σας χαρίσει τέλεια ίσια μαλλιά! Θα χρειαστείτε 2 μόνο υλικά:

1. Μισή κούπα γάλα πλήρες
2. Απιονισμένο νερό

Γεμίστε ένα μπουκαλάκι σπρέι με 40% γάλα πλήρες και 60% απιονισμένο νερό. Ανακινήστε πολύ καλά μπουκαλάκι για 2 λεπτά και ψεκάστε από απόσταση 20 εκατοστών τα νωπά μαλλιά σας από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και θα παρατηρήσετε μέσα σε λίγες ώρες ότι έχετε τέλεια ίσια μαλλιά με όγκο που πολλοί θα ζήλευαν!

Διαβάστε επίσης...