Μαλλιά, Ομορφιά

2 ανοιξιάτικα εύκολα κουρέματα που θα σας ανανεώσουν

2_ανοιξιάτικα_εύκολα_κουρέματα_που_θα_σας_ανανεώσουν (1)

Πριν λίγες ημέρες γιορτάσαμε την πρώτη ημέρα της άνοιξης, καιρός λοιπόν για ανανέωση στα μαλλιά σας! Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 2 super ανοιξιάτικες προτάσεις σε γυναικεία εύκολα κουρέματα για να αλλάξετε το μονότονο στυλ στα μαλλιά σας!

Για ακόμη μια χρονιά τα μακρυά καρέ αποτελούν μια πολύ καυτή τάση στα κοντά και εύκολα κουρέματα! Αν έχετε αδύναμη και λεπτή τρίχα προτιμήστε το μακρύ καρέ με φιλάρισμα για να δώσετε περισσότερο όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας χωρίς σχεδόν καθόλου styling. Αν έχετε οβάλ ή τετράγωνο πρόσωπο το φιλαριστό καρέ σας ταιριάζει γάντι καθώς αναδεικνύει και γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Τα έντονα φιλαρίσματα απαλύνουν τις γωνίες του προσώπου σας και το κάνουν να φαίνεται πιο στρογγυλό!

2_ανοιξιάτικα_εύκολα_κουρέματα_που_θα_σας_ανανεώσουν (2)
Τα δημοφιλή χτενίσματα bob δεν θα έλειπαν από τις ανοιξιάτικες προτάσεις μας για εύκολα κουρέματα για εσάς! Ένα αυστηρό μακρύ bob κούρεμα θα δώσει μια φρέσκια όψη στο πρόσωπο σας και θα βοηθήσει τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά να ανακάμψουν. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αρνούνται να κόψουν τα κατεστραμμένα από τη θερμότητα και τη ψαλίδα μαλλιά τους, τότε η φετινή άνοιξη είναι η κατάλληλη για να αλλάξετε γνώμη! Το μακρύ bob κούρεμα είναι η καλύτερη επιλογή για όσες από εσάς φοβούνται να κόψουν τα μαλλιά τους και γι’ αυτές που προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους χωρίς ριζικές αλλαγές. Ένα μονοκόμματο μακρύ καρέ θα σας κάνει πιο κομψή και sexy ενώ θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να ξαναγίνουν υγιή και δυνατά!

Διαβάστε επίσης...