Μακιγιάζ, Ομορφιά

Βήμα-βήμα εφαρμογή σκιάς ματιών: κάντε την τέλεια γωνία

Θέλετε βλέμμα με ένταση και βάθος; Τότε πρέπει να μάθετε τη σωστή εφαρμογή σκιάς ματιών! Η δημιουργία γωνίας στην εξωτερική γωνία είναι το καλύτερο trick στο μακιγιάζ για καθοδικά μάτια αλλά και μικρά μάτια. Με αυτό τον τρόπο θα  “ανασηκώσετε” το βλέμμα και θα κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.

Μπορείτε να κάνετε μόνες σας άψογο μακιγιάζ ματιών σαν πραγματική επαγγελματίας make up artist, αρκεί να χρησιμοποιήσετε στο εξωτερικό τελείωμα των ματιών σας μια σκούρα σκιά. Η σκούρα σκιά πρέπει να εφαρμόζεται κάθετα και ανοδικά προς το κόκκαλο του φρυδιού και όχι απλά να απλώνεται προς τα έξω. Η εφαρμογή σκιάς ματιών σε σκούρες αποχρώσεις δίνει το απαραίτητο βάθος στο βλέμμα και “ανεβάζει” τα μάτια. Το σωστό περίγραμμα των ματιών με σκούρο μολύβι, παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο! Η γραμμή με μαύρο, καφέ ή γκρι μολύβι στο άνω βλέφαρο πρέπει να έχει και αυτή ανοδική και όχι κάθετη τάση προς την εξωτερική γωνία. Μην ξεχάσετε τη λάμψη που πρέπει να δώσετε με μια ανοιχτόχρωμη ιριδίζουσα σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Μόλις 6 κινήσεις αρκούν για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Στην εικόνα που ακολουθεί θα δείτε βήμα-βήμα όλες τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε κατά την εφαρμογή σκιάς ματιών για να πετύχετε την τέλεια γωνία:

Διαβάστε επίσης...