Βρήκαμε τα καλύτερα δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια της αγοράς

Βρήκαμε_τα_καλύτερα_δερμάτινα_χειροποίητα_σανδάλια_της_αγοράς (1)

Είναι χωρίς αμφιβολία τα απαραίτητα παπούτσια του καλοκαιριού…Αναφερόμαστε φυσικά στα λατρεμένα δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια που όσα και να έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετά, καθώς συνοδεύουν τα βήματα μας από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Τα δερμάτινα σανδάλια pappas luxurious footwear είναι ελληνικά χειροποίητα σανδάλια από εξαιρετικής ποιότητας γνήσιο δέρμα, τα οποία συνδυάζουν τα σχέδια των αρχαίων σανδαλιών με σύγχρονες και άκρως μοδάτες πινελιές μέσα από προσεγμένους συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών. Η επιχείρηση pappas luxurious footwear λειτουργεί από το 1971 έως σήμερα και ξεχωρίζει στην αγορά για την άριστη ποιότητα και την τεράστια ποικιλία των σανδαλιών της για άνδρες και γυναίκες. Με έντονα χρώματα ή σε γήινες αποχρώσεις, χρυσά ή μπρονζέ, metallic, total black, με λεπτομέρειες από pony skin ή καστόρι, είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιλογές σε δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια που αξίζει να προτιμήσετε από το pappasfootwear.gr.

Μπορείτε να δείτε όλα τα νέα σχέδια από την καλοκαιρινή συλλογή χειροποίητων σανδαλιών online στο pappas luxurious footwear e-shop, pappasfootwear.gr. Οι παραγγελίες γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα χάρη στο εύχρηστο e-shop, τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα και υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί τους στο τηλέφωνο 210 5240953.

Εμείς ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε τα ακόλουθα 5 must-have μοδάτα δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια από τη νέα pappas luxurious footwear συλλογή 2016:

Βρήκαμε_τα_καλύτερα_δερμάτινα_χειροποίητα_σανδάλια_της_αγοράς (3)

Αγησιχόρα δερμάτινο χειροποίητο σανδάλι με τιρκουάζ καστόρι, μπρονζέ δέρμα, pony leopard και χρυσό δερμάτινο δάκτυλο.

Βρήκαμε_τα_καλύτερα_δερμάτινα_χειροποίητα_σανδάλια_της_αγοράς (6)

Μυρτιά δερμάτινο χειροποίητο πέδιλο με pony leopard και συνδυασμό χρωμάτων.

Βρήκαμε_τα_καλύτερα_δερμάτινα_χειροποίητα_σανδάλια_της_αγοράς (2)

Αγαθονίκη δερμάτινο χειροποίητο σανδάλι με συνδυασμό χρωμάτων.

 

Βρήκαμε_τα_καλύτερα_δερμάτινα_χειροποίητα_σανδάλια_της_αγοράς (5)

Άντεια δερμάτινο χειροποίητο σανδάλι με σταμπαριστό μπρονζέ δέρμα και μπλε leopard skin.

Βρήκαμε_τα_καλύτερα_δερμάτινα_χειροποίητα_σανδάλια_της_αγοράς (4)

Μελίττα δερμάτινο χειροποίητο σανδάλι με μαύρη pony skin τρίχα, μαύρο δέρμα και ασπρόμαυρη σόλα.

 

Related Articles