Μαλλιά, Ομορφιά

babylights ανταύγειες το απόλυτο trend στα μαλλιά

babylights_ανταύγειες_το_απόλυτο_trend_στα_μαλλιά (1)

Οι babylights ανταύγειες είναι το απόλυτο trend στις τάσεις μαλλιών του φετινού καλοκαιριού! Είναι ιδανικές για όσες από εσάς αγαπούν τις διακριτικές ανταύγειες που μοιάζουν με φυσικές και θέλουν να δώσουν περισσότερη λάμψη στα μαλλιά τους. Ξεχάστε, λοιπόν, το πολυσυζητημένο ombre!

Οι babylights ανταύγειες είναι η ευκολότερη λύση για να ανανεώσετε το look σας, κυρίως αν φοβάστε τις ριζικές αλλαγές μαλλιών. Πρόκειται για μια νέα τεχνική πολύ λεπτών, σχεδόν “διάφανων” ανταυγειών. Είναι μια ιδιαίτερα διακριτική τεχνική χρώματος στα μαλλιά, η οποία δίνει το εφέ της ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμης απόχρωσης. Δημιουργεί, δηλαδή, μια πολύ φυσική απόχρωση, που σχεδόν δεν φαίνεται πως είναι αποτέλεσμα ανταυγειών. Τα babylights δίνουν extra ένταση στο χρώμα των μαλλιών σας (φυσικό ή βαμμένο), χαρίζουν λάμψη στην τρίχα, κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πλούσια και πυκνά και φωτίζουν το πρόσωπο σας. Δεν απαιτούν συχνή ανανέωση καθώς γίνονται ένα με την απόχρωση των μαλλιών σας με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο. 

babylights_ανταύγειες_το_απόλυτο_trend_στα_μαλλιά (2)

Οι babylights ανταύγειες απευθύνονται κυρίως σε καστανές, καστανόξανθες και ξανθές, αλλά με την κατάλληλη απόχρωση μπορούν να δημιουργηθούν και σε πιο σκούρα ή κόκκινα μαλλιά. Τα babylights ταιριάζουν εξίσου σε σγουρά ή ίσια μαλλιά, μακριά, μεσαίου μήκους ή κοντά μαλλιά. Πολλές celebrities έχουν ήδη προτιμήσει αυτή την τεχνική ανταυγειών και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, φυσικό και όμορφο! Εσείς θα τις δοκιμάσετε;

Διαβάστε επίσης...